BenFit

Het BenFit-programma is speciaal ontwikkeld om op een gezonde manier aan je leefstijl te werken: of het doel nu afvallen, aankomen of juist in balans blijven is. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om een gezonde lifestyle te realiseren. Jouw coach helpt je op een andere manier te kijken naar jouw lichaam en gezondheid.


Voedingsadvies

Het BenFit-programma geeft je een wekelijks voedingsadvies, inclusief boodschappenlijst, individueel afgestemd op jouw lichaam en situatie. Dat houdt in dat er wordt gekeken naar de energiebehoefte van je lichaam (op basis van jouw ruststofwisseling), naar de intensiteit van je werk én het aantal uren dat je sport. Daarnaast houdt het programma rekening met voorkeuren, eetpatronen en allergieën of intoleranties. Een uniek gezond voedingsadvies voor jou op maat gemaakt!
Het voedingsadvies van BenFit is gezond, gevarieerd, regelmatig en voldoende en gebaseerd op de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad. BenFit is geen dieet, bevat geen supplementen of maaltijd vervangende producten, maar het leert jou hoe je gezond eet. Een eetpatroon dat past bij jouw lichaam en dat je je leven lang vol kunt houden, doordat je lekker en verantwoord eet, maar zeker geen honger lijdt.


Gezond bewegen

Het BenFit-programma zorgt ervoor dat gezonde beweging een vast onderdeel van jouw gezonde leefstijl wordt. Jij gaat ervaren wat lichaamsbeweging voor jou doet en je gaat het verschil voelen, zowel geestelijk als lichamelijk. Je gaat wekelijks werken aan je lichamelijke conditie en fitheid met als doel: lichaamsbeweging tot vast onderdeel maken van jouw gezonde leefstijl en verantwoord afvallen.
Jouw persoonlijke BenFit-coach geeft advies wat jij het beste kunt doen op het gebied van lichaamsbeweging. De BenFit-pijler Beweging kan ingezet worden op meerdere niveaus van intensiteit. Het is mogelijk om te kiezen voor een individuele- of teamsport, waarbij je algemene richtlijnen volgt van je coach maar voor een groot deel zelfstandig te werk gaat.
Jouw BenFit-coach, adviseert inzake je dagelijkse bewegingspatroon, cardio- en krachtoefeningen voor thuis als aanvulling op een sportschooltraject. Op advies van je BenFit-coach, ga je 3 keer per week intensief sporten en krijg je advies over je algehele bewegingspatroon, eventueel uitgebreid met richtlijnen over je cardio- en krachttraining naast je sportschoolbezoeken.


Relax

BenFit zorgt dat je heel bewust gaat werken aan de balans tussen inspanning en ontspanning. Wil je fit zijn én blijven, dan is het van groot belang dat je lekker in je vel zit. Daarom ga je tijd maken om te relaxen en werken aan je mentale gezondheid. Je gaat tijd voor ontspanning inbouwen in jouw leven en regelmatig heel bewust kiezen voor een moment voor jezelf.
Gezond leven, een fit lichaam creëren, een gezond gewicht bereiken, het is binnen handbereik met BenFit! Onderschat de kracht van jouw denkwijze niet: geloof dat jij jouw doel gaat bereiken en je zult slagen. Daarom staat positief denken tijdens het BenFit-programma centraal. Positief in het leven staan, meer genieten en lekkerder in je vel zitten. Het maakt je optimistisch en sterk, je ziet de mogelijkheden en je grijpt elke kans aan om jouw doel te verwezenlijken.
Het BenFit-relaxadvies in combinatie met voedings- en beweegadvies, ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies tot 1 kilo per week. Daarnaast leer je tijdens het programma meer over ontspanning, positief denken en hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe relaxpatroon en de andere twee pijlers van BenFit: Voedingsadvies en Gezond bewegen.


De volgende pakketten bieden wij aan:

50 Day Summer Shape-Up € 150,00 Exclusief sportabonnement/€ 200,00 inclusief sportabonnement

 • Intakegesprek
 • 4 x coachgesprekken
 • Gebruik van handige app
 • Voedingsschema op maat
 • Persoonlijke coach
 • 50 dagen onbeperkt sporten

Lifestyle programma van 12 weken € 350,00

 • Intakegesprek
 • 8 x coachgesprekken
 • Gebruik van handige app
 • Voedingsschema op maat
 • Persoonlijke coach
 • 12 weken onbeperkt sporten
Heeft u uw persoonlijk doel bereikt? Dan ontvang u € 50,00 terug!

Lifestyle programma van 12 weken € 250,00

 • Intakegesprek
 • 8 x coachgesprek
 • Gebruik van handige app
 • Voedingsschema op maat
 • Persoonlijke coach
Heeft u uw persoonlijk doel bereikt? Dan ontvang u € 25,00 terug!


BenFit Coaches                        Janou Vogels


                  Danique Tellings


                      Thijs Ipema
 

Afspraak maken?

Neem contact met ons op:


BEL DIRECT:

0475 - 46 84 94
Fit & Fysio via Whatsapp nu ook via Whatsapp te bereiken