Binnen ons team wordt er nauw met elkaar samengewerkt op basis van competenties en specialisaties van de verschillende therapeuten. Zo bent u verzekerd van de beste en meest passende zorg voor uw klachten. Mocht u vragen hebben, dan staan onze therapeuten voor u klaar. In ons dynamische team heeft iedere fysiotherapeut zijn eigen specialisme. Indien het gewenst is dat u gebruik maakt van een van onze specialisaties, kan eenvoudig van therapeut gewisseld worden zodat wij u een behandeling op maat kunnen geven.
Al onze medewerkers zijn ingeschreven in het BIG-register (beroepen in de individuele gezondheidszorg) en in het CKR (centraal kwaliteitsregister) van onze beroepsgroep. Zo kunt u ervan verzekerd zijn dat in onze praktijk aan alle wettelijke regels en kwaliteitseisen wordt voldaan.


 

Fysiotherapeuten

Wiek Vaassen

Wiek Vaassen

Manuele Therapie, Handtherapie, Big.nr. 29035233904

Mijn naam is Wiek Vaassen. Na mijn HAVO opleiding heb ik de opleiding Fysiotherapie in Heerlen gevolgd waar ik in 1988 ben afgestudeerd. Ik heb naast de opleiding tot sportfysiotherapie (1990) en osteopathie (1995) mij gespecialiseerd in manuele therapie (2003). De laatste 10 jaar hou ik mij uitsluitend bezig met hand- en polsaandoeningen. Hiervoor heb ik een opleiding bij The Hand Clinic in Amsterdam gevolgd. Naast het werk als fysiotherapeut ben ik praktijkeigenaar van Fit & Fysio.
Maikel Janssen

Maikel Janssen

Echografie, E.P.T.E., Handtherapie, Big.nr. 49919403904

Mijn naam is Maikel Janssen, geboren in 1989 in Roermond. Sinds 2007 ben ik werkzaam bij Fit &Fysio te Linne. Gestart als fitness-instructeur, en momenteel werkzaam als fysiotherapeut. Ik studeerde in 2011 af als bewegingsdeskundige aan de Sporthogeschool, daarna volgde ik in Breda de opleiding tot fysiotherapeut, deze heb ik 2015 afgerond. Daarnaast heb ik de opleiding handtherapie gevolgd en ben ik gecertificeerd handtherapeut. Ook heb ik mij gespecialiseerd in het maken van musculoskeletale echo's en kunt u bij mij terecht voor het maken van een echo, EPTE en Shockwave. Naast mijn werk als fysiotherapeut houd ik mij bezig met praktijkmanagement. Na jaren te hebben gevolleybald, spendeer ik nu mijn vrije tijd aan hardlopen en wielrennen.
Emmy Janssen

Emmy Janssen

MSc Psychsomatische Fysiotherapeut, Dry Needling, Big.nr. 79914403204

Ik ben Emmy Janssen. In 2011 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en vanaf dat moment werk ik met veel plezier bij Fit & Fysio. In 2019 heb ik de master opleiding tot Psychosomatisch fysiotherapeut met succes afgerond. Als Psychosomatisch fysiotherapeut ben ik specialist in het behandelen van klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat, waarbij sprake is van: chronische pijnklachten of (te) lang aanhoudende klachten, onverklaarde klachten, depressie en/of angststoornissen en burn-out. In mijn vrije tijd ben ik een fanatieke sporter. Bewegen zie ik dan ook als een belangrijk aspect van mijn fysiotherapeutische behandeling. Ook Dry Needling is één van de middelen die ik gebruik in mijn therapie.

 
Coen Hermans

Coen Hermans

Algemene Fysiotherapie, Handtherapie, Big.nr. 09922446704

Mijn naam is Coen Hermans, geboren in 1993. Sinds oktober 2017 werkzaam bij Fit & Fysio. Na het afronden van het CIOS heb ik de opleiding Fysiotherapie gevolgd in Heerlen waar ik begin 2017 ben afgestudeerd. Ik heb mij gespecialiseerd in het Medical Taping Concept en heb veel ervaring en interesse in het behandelen van sport gerelateerde blessures en groepstherapie. Daarnaast heb ik de opleiding handtherapie gevolgd en ben ik gecertificeerd handtherapeut.
Sabine van den Heuvel

Sabine van den Heuvel

MSc Geriatriefysiotherapeut , Big.nr. 19924436504

Mijn naam is Sabine van den Heuvel, geboren in 1995 en kom uit Reuver. Eind juni 2018 heb ik mijn Bachelor Fysiotherapie behaald en ben vanaf juli 2018 het team van Fit & Fysio komen versterken. Ik ben werkzaam in Linne en Reuver. Mijn specialisatie ligt op het gebied van ouderen. In 2022 heb ik de master opleiding Geriatrie afgerond. Daarnaast ben ik ook gespecialiseerd in het behandelen van perifeer arterieel vaatlijden, longaandoeningen en centraal neurologische aandoeningen. Ik ben aangesloten bij het Chronisch ZorgNet.
 
Ines Smeets - de Lijster

Ines Smeets - de Lijster

Algemene Fysiotherapie, Handtherapie, Mc Kenzie Therapie, Big.nr. 79909968104

Mijn naam is Ines Smeets – de Lijster. Ik ben in 2008 afgestudeerd als fysiotherapeut en ben mij daarna vrij snel gaan specialiseren. In 2011 heb ik heb ik mijn diploma als Cred. MDT (McKenzie therapeut) behaald en ben sindsdien vooral bezig geweest met het behandelen van nek- en rugklachten. Daarnaast heb ik mij met name verdiept in diverse richtingen welke ik o.a. toe kon passen bij nek- en rugklachten (Flexchair RBT en Mulligan methode).
Mijn interesse ligt naast wervelkolom gerelateerde problematiek ook bij hand- en polsklachten, vanwaar ik de opleiding handtherapie ben gaan volgen. In 2017 heb ik mijn diploma handtherapie met succes behaald.
 
Jeremy Rutjens

Jeremy Rutjens

MSc manueel therapeut, Big.nr. 39918733704

Mijn naam is Jeremy Rutjens. In 2014 heb ik de opleiding tot fysiotherapeut afgerond. Eenmaal werkzaam als fysiotherapeut werd het voor mij al snel duidelijk dat ik mijn patiënten graag nóg beter wilde helpen. Om diepgaandere kennis te verkrijgen over het bewegend functioneren van mensen heb ik de opleiding Manuele Therapie aan de SOMT, te Amersfoort gevolgd. Als MSc in de manuele therapie ben ik met name gespecialiseerd in rugklachten, nekklachten, hoofdpijn en duizeligheid. Ook met pijnklachten in andere gewrichten kunt u bij me terecht. Ik ben een echt ‘mensenmens’ en ik vind het daarom erg belangrijk om goed te luisteren naar het verhaal achter uw klachten. Naast mijn werk als fysio-/manueel therapeut ben ik in mijn vrije tijd actief waterpoloër. Vanwege mijn sportieve achtergrond ben ik extra gemotiveerd om u zo snel mogelijk weer (pijnvrij) te kunnen laten bewegen!
Job Vaassen

Job Vaassen

MSc. sportfysiotherapie Big.nr. 19925937504

Mijn naam is Job Vaassen en ben geboren in 1998. Eind juni 2019 heb ik mijn opleiding fysiotherapie in Breda afgerond en sinds 2020 ben ik werkzaam bij Fit en Fysio. Door mijn sportieve achtergrond als fanatieke volleyballer ben ik mij verder gaan verdiepen in sport gerelateerde klachten. Juni 2023 ben ik geslaagd voor mijn masteropleiding sportfysiotherapie in Amersfoort. Naast werkzaam op de locaties Linne en Reuver ben ik ook fysiotherapeut van het Eredivisie mannenteam van Numidia / VC Limax
Mark Francot

Mark Francot

Algemene fysiotherapie, handtherapeut i.o. Big.nr. 29929674004

Mijn naam is Mark Francot en ik ben geboren in 1998. Ik heb de opleiding voor fysiotherapeut gevolgd aan de Zuyd Hogeschool in Heerlen en in juni 2021 afgestudeerd. Binnen de fysiotherapie wil ik mij graag gaan verdiepen in handtherapie en in het musculoskeletale domein. Met name revalidaties (na bijvoorbeeld een operatie) en sport gerelateerde klachten vind ik zeer interessant. Naast mijn werk als fysiotherapeut ben ik graag sportief bezig als volleyballer of in de sportschool.
Olha Kardos

Olha Kardos

Algemene Fysiotherapie, Handtherapie Big.nr. 19926649204

Mijn naam is Olha Kardos, geboren in 1979 in Oekraïne. Daar heb ik mijn geneeskunde studie in 2002 afgerond en mij daarna gespecialiseerd in kinderorthopedie en sinds 2004 als kinderorthopedist gewerkt in het Instituut Orthopedie en Traumatologie in Kiev. Toen ik naar Nederland kwam in 2015 ben ik fysiotherapie gaan studeren aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven en ben ik gaan werken als fysiotherapeut. In 2021 heb ik de opleiding handtherapie afgerond, waardoor ik nu ook gecertificeerd handtherapeut ben.
Daphne Korsten

Daphne Korsten

Ergotherapeut

Mijn naam is Daphne Korsten. Sinds juli 2022 ben ik afgestudeerd ergotherapeut aan Zuyd Hogeschool te Heerlen. Na werkervaring binnen de (oncologische) eerstelijns ben ik nu klaar voor een nieuwe uitdaging bij Hand & Polscentrum Midden-Limburg. In 2023 heb ik de opleiding handtherapie succesvol afgerond en ben ik gecertificeerd handtherapeut. Daarnaast sta ik ingeschreven in het kwaliteitsregister en de Nederlandse Vereniging voor Handtherapie (NVHT). 

FysioFitness instructeur

Tonny Vogels-Haldermans

Tonny Vogels-HaldermansMijn naam is Tonny Vogels-Haldermans. Ik ben MBvO’er, ik geef aan verschillende groepen meer beweging voor ouderen. Ik heb verschillende cursussen gedaan die betrekking hebben tot sporten en beweging. Sinds 2015 werk ik als sportinstructrice bij Fit & Fysio. Hier begeleid ik verschillende Fit & Balans groepen. Fit & Balans is voor mensen die graag onder leiding van een sportinstructeur of fysiotherapeut willen sporten. Ook verzorg ik elke week een beweeguurtje in het zorghuis de Maartenshof in Linne
Danique Tellings

Danique Tellings

Beweeg & Leefstijlcoach

Mijn naam is Danique Tellings. Ik ben geboren in 1997, in Roermond. In juni 2021 ben ik afgestudeerd als beweeg- en leefstijlcoach nadat ik de opleiding Sportkunde heb afgerond aan de Fontys Sporthogeschool. Sinds augustus 2022 ben ik werkzaam bij Fit & Fysio, ik ben toen begonnen met het begeleiden van de fit & balans groepen. Vanaf april 2023 hou ik me bezig met meerdere taken binnen Fit & Fysio op het gebied van sport en bewegen. Naast mijn werk als beweegcoach ben ik tennistrainster en geef ik tennistraining aan recreatieve spelers. In mijn vrije tijd ben ik te vinden op het voetbalveld, de tennisbaan of wandel ik ergens in de natuur met mijn hond.  Heeft u vragen, aarzel dan niet en neem gerust contact op via email: danique@fit-fysio.nl of telefonisch via 0475 468494.
Samen gaan we aan de slag om een gezondere leefstijl te creëren.

Back office

Sylvia Vaassen-Steffani

Sylvia Vaassen-SteffaniMijn naam is Sylvia Vaassen-Steffani. Na het afronden van de HLO (Hogere Laboratorium Opleiding) heb ik bijna 25 jaar gewerkt in het laboratorium van het Atrium Ziekenhuis in Heerlen (nu Zuyderland Ziekenhuis). In 2006 heb ik het roer omgegooid en 10 jaar met veel plezier in de horeca gewerkt. Tijdens deze periode verrichtte ik al enkele administratieve taken bij Fit & Fysio. Vanaf 2017 heb ik deze werkzaamheden uitgebreid en ben ik vast aanspreekpunt bij Fit & Fysio voor al uw vragen.
Janou Vogels

Janou Vogels

Backoffice & BenFit coach

Mijn naam is Janou Vogels. Ik heb de opleiding Front office management in Eindhoven gevolgd. Deze opleiding heb ik in 2015 afgerond. Tijdens en na mijn studie heb ik bij verschillende hotels en restaurants gewerkt. Mijn grote passie zijn Arabische volbloed paarden, maar ook ben ik een fanatieke handbalster. 
Sinds juli 2019 ben ik werkzaam bij Fit en Fysio. Hier zal ik de taken van de Backoffice op mij gaan nemen en zal ik het aanspreekpunt voor de praktijk zijn. Daarnaast ben ik BenFit coach. 
Fit & Fysio via Whatsapp nu ook via Whatsapp te bereiken