Stagaires

In onze praktijk bieden wij studenten van de opleiding Fysiotherapie de mogelijkheid hun afstudeerstage en -onderzoek af te ronden. Voor de beroepsontwikkeling van het vak Fysiotherapie vinden we dat erg belangrijk. Het kan voorkomen dat de intake of een behandeling door een stagiaire uitgevoerd wordt, dit om een zo actief mogelijke leeromgeving te creëren. De begeleidende fysiotherapeut is altijd volledig verantwoordelijk voor de behandeling, ook als deze uitgevoerd wordt door de stagiaire. Als de begeleidend fysiotherapeut denkt dat iets niet goed gaat zal hij of zij altijd dit corrigeren of de behandeling overnemen. Zo blijft het leerproces van de stagiaire gewaarborgd en krijgt u nog steeds de optimale behandeling.
Indien u liever niet behandeld wordt door een stagiaire of als u liever niet wil dat deze aanwezig is, geef dit dan aan de start van de behandeling aan. Dit is nooit een probleem. Als u verder vragen, opmerkingen of klachten heeft over stagiaires, over stagebegeleiding algemeen of over mogelijkheden tot een stage bij ons als student, neemt u dan contact met ons op.
 
Ben je student:
 
Fit & Fysio vindt het belangrijk om bij te dragen aan onze beroepsontwikkeling en daarom stellen wij regelmatig een stageplaats beschikbaar voor een stagiair(e). Wij zijn een opleidingspraktijk waar kwaliteit en collegialiteit voorop staan. Er werken 12 collega’s met verschillende specialisaties. Zo hebben we onder andere een sportfysiotherapeut, manueel therapeut, geriatrisch fysiotherapeut, psychsociaal fysiotherapeut, echografisten en handtherapeuten.
We bieden een leerzame stageplaats met veel mogelijkheden om je te ontwikkelen tot een volwaardig fysiotherapeut. Als opleider nemen wij de tijd om je te helpen jouw leerdoelen te bereiken. Je krijgt twee begeleiders die samen met jou het stageproces doorlopen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om steeds meer zelfstandig met cliënten te werken en behandeltrajecten te leiden.
 
Zit je in de laatste fase van je opleiding? Ben je flexibel, durf je voor je mening uit te komen en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit? Dan ben je van harte welkom om stage in onze praktijk te lopen. Stuur je motivatie met cv naar onze stagecoördinator Maikel Janssen maikel@fit-fysio.nl

Afspraak maken?

Neem contact met ons op:


BEL DIRECT:

0475 - 46 84 94

Fit & Fysio via Whatsapp nu ook via Whatsapp te bereiken