Informatie

Er zijn verschillende reglementen waar wij ons aan conformeren en waar u zich als cliënt aan dient te houden. U kunt deze regelementen openen door op onderstaande button te klikken.

Vergoeding fysiotherapie
Fysiotherapie wordt voor mensen ouder dan 18 jaar niet vergoedt vanuit de basisverzekering, maar vanuit de aanvullende verzekering (mits u een aanvullende verzekering heeft). Alleen verzekerden met een chronische aandoening krijgen vanaf de 20e behandeling de kosten vergoed vanuit de basisverzekering. Heeft u een chronische aandoening? Dan kunt u zich aanvullend verzekeren voor de vergoeding van de eerste 20 behandelingen. Als u geen chronische aandoening heeft, valt de dekking altijd onder de aanvullende verzekering. Uitzonderingen hiervoor zijn artrose bij heup en knie en bij claudicatio intermittens (etalage benen). Fit & Fysio heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Of fysiotherapie voor u wordt vergoedt is afhankelijk van hoe u bent verzekerd. Op uw polisblad wat u heeft ontvangen van uw zorgverzekeraar kunt u nakijken of uw fysiotherapeutische behandelingen in aanmerking komen voor vergoeding door de zorgverzekeraar.


De meeste behandelingen worden vergoed via uw zorgverzekering en worden dan ook rechtstreeks gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar. Als de behandelingen niet vergoed worden of u heeft geen aanvullende verzekering, dan zullen deze bij u in rekening gebracht worden. Daarvoor gelden onderstaande tarieven per 1-1-2024.
Fysiotherapie/Handtherapie  € 44,50
Manuele therapie  € 55,50
Geriatrie fysiotherapie € 55,50
Psychosomatische fysiotherapie € 55,50
Screening € 19,00
Intake en onderzoek na screening/verwijzing  € 55,50
echografisch onderzoek inclusief verslag € 62,00
Fysiotherapeutisch consult  € 62,00
Toeslag behandeling aan huis € 24,50

Let op!
Bovenstaande tarieven zijn van toepassing op het moment dat u niet of onvoldoende verzekerd bent.
Wij hebben met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten. Bent u voldoende aanvullend verzekerd dan zullen de tarieven gelden die de zorgverzekeraar met ons contractueel heeft vastgelegd.
U bent zelf verantwoordelijk voor hoeveel behandelingen u vergoed krijgt door uw zorgverzekeraar. Voorkom verrassingen: kijk naar uw polisvoorwaarden!

Afspraak maken?

Neem contact met ons op:


BEL DIRECT:

0475 - 46 84 94

Fit & Fysio via Whatsapp nu ook via Whatsapp te bereiken